23/1/11

Nacimiento Queralt

Hoy hace una semana que nació Queralt, la hija de nuestros amigos Sergi y Gemma. Nos ha hecho muchísima ilusión tener a la peque ya en la família, además de por tener una nueva sobrinita, porque Enric y yo seremos sus padrinos!!!!!

Os dejo una foto de la família al completo: Enric, Judith, Berta (la hija mayor de nuestros amigos, ¡qué raro suena que con tres añitos sea la mayor!) y yo con la Queralt. Como un pastel de los normales todavía no lo iba a disfrutar la peque, hemos preferido llevarle uno de pañales, que seguro lo va a aprovechar más.

1 comentario:

gastropuntcat dijo...

Hola Dolors.

Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.

Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats, mercats... qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.

En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs per províncies, no hem pogut llistar el teu, ens podríes dir a quina provincia pertany el teu?.

Gràcies i Salut!
Loles i Núria.
Gastropuntcat
www.gastropuntcat.blogspot.com