24/5/10

Galletas decoradas

En septiembre del año pasado empecé a hacer yoga los miércoles al mediodía (antes de ir a buscar a la peque al cole). Susana, la profesora, es una pasada, me ha ayudado muchísimo en todos los sentidos. Aunque sé que lo voy a echar mucho en falta y no sé cómo voy a poder pasar estos tres próximos meses sin mi "parón" semanal, por incompatibilidades de horario me he tenido que dar de baja. Los horarios intensivos de los colegios son bastante incompatibles con cualquier horario. En fin, todo este rollo para deciros que he preparado unas galletas para decirles "hasta luego" a todos mis compañeros de la clase (en principio hasta septiembre si me da tiempo de llegar ya que me han trasladado en el trabajo).
Aquí os dejo una foto de mi princesa comiéndose a su rana Judith (lo del nombre, muy original!!!)

6 comentarios:

Neus dijo...

Nena que xules les galetes!!! I la teva princessa preciosa a les fotografies! Segur que les companyes van quedar encantades!!!

Dolors dijo...

Moltes gràcies Neus! Ja et diré si els hi han agradat, els hi donaré a la classe de demà.

Eva dijo...

Hola Dolors, et felicito per unes quantes coses: per la creativitat que demostres tenir, per la magnifica obra d'art que has fet amb aquesta nena tant maca, i per l'agradable companyia que ens fas a la classe de yoga, imagino que encara et vols demanar mes pero la veritat es que ja ets admirable. Vaig a acompartir la granota amb els meus princeps.Felicitats.

Miriam dijo...

Unes galetes precioses i una manera molt dolça d'acomiadar-se.
Tens raó, els horaris escolars impossibiliten que poguem fer cap altra activitat, hauríem de proposar que l'escola ofertés en un futur activitats com el ioga, l'aerobic,... a la mateixa escola i en l'horari lectiu de la tarda, prop de casa meva hi ha una escola pública que ho fa.

Estic segura que aquestes granotes i roses agradaràn moltíssim!!

Dolors dijo...

Llegint el comentari de l'Eva podeu veure per què em fa tanta pena haver de deixar, per un temps, les classes de ioga. Són una colla fantàstica, plena d'energia i positivisme, és com estar en un món apartat de tot l'estrés i tot lo negatiu, una estoneta una vegada a la setmana. Moltes gràcies Eva pels teus comentaris, anima molt que algú et valori tan bé com ho has fet tú. Desitjo que la granota els hagi agradat als teus tres soletes. Fins aviat!

Dolors dijo...

Tens tota la ráo Miriam, s'hauria de començar a compatibilitzar una miqueta més els horaris dels nostres peques amb els de les nostres feines. Seria genial poder fer una classe de ioga en el mateix lloc i al mateix temps que la teva filla estigui entretinguda fent aerobic o alguna altra activitat divertida.