28/4/10

Sant Jordi

El 23 de abril hice un pastel muy especial para que almorzaran Judith y sus compañeros de clase ("els crancs"). Me hizo muchísima ilusión cuando, por la tarde, todo el equipo de profesoras y la directora del centro, me felicitó por lo bueno y chulo que había quedado.


Así da gusto preparar cositas!!!!

La montaña de rosas son de bizcocho (la receta de la coca de anís, sin anís, con colorante para que las rosas fueran de colores diferentes).

El dragón y la bandera catalana son de galleta (tinté la masa antes de meterlas en el horno). El dragón lo pinté con rotulador negro comestible.

El escudo es una galleta decorada (con glacé real).

8 comentarios:

Glòria dijo...

Genial! Jo també vull anar a la classe dels crancs per provar aquestes meravelles!!! En Martí va poder probar l'escut de Sant Jordi... se'l va cruspir en un tres i no res!

Glòria dijo...

Una idea molt original, t'ha quedat perfecte!. Quantes roses vas haver de fer?. Que boniques!. Segur que la canalla el va trobar ben divertit aquest Sant Jordi!.

GURMET dijo...

Et deixo un repte al meu bloc.

Gemma dijo...

Uau, quina passada, t'ha quedat molt be! I quina feinada, no? Segur que va volar en un moment. I amb les roses... perfecte per Sant Jordi ;)

Dolors dijo...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. Al final vam fer unes 30 roses i com a la classe són 25 nens, la resta s'ho van menjar entre l'equip de mestres i l'equip directiu!!!
Gurmet: moltes gràcies per convidar-me al teu repte, però m'apuntaré quan facis un de postres, vale?

Dolors dijo...

Glòria, m'alegro que al Martí l'agradessin les galetes. Ahir quan li vaig donar la disfressa modernista a la Judith ja se la va posar i no se la volia treure per anar a dormir. Mil gràcies. Ens veiem!

Miriam dijo...

Et va quedar genial!! Al Jon li va agradar moltíssim la rosa!!!

nuri dijo...

cuand l'Ariadna me va dir que sabia mentjar una rosa no me lo vaig creura, hasta que no vi las fotos, que feinada eres unica..