11/6/07

Pastel de chocolate fundido de Nathalie


Comensales: 6-8 personas
Tiempo preparación: 5 minutos
Tiempo cocción: 22 minutos

Ingredientes:
200 gr chocolate negro
200 gr mantequilla
250 gr azúcar
5 huevos
1 cucharada sopera de harina

Preparación:
Calentar el horno a 190ºC. Fundir conjuntamente el chocolate y la mantequilla al baño María o al microondas. Añadir el azúcar y dejar enfriar un poco. Incorporar los huevos uno a uno removiendo bien tras añadir cada huevo. Añadir la harina tamizada y alisar bien la mezcla. Verter en el molde y calentar durante 22 minutos.
El pastel debe quedar ligeramente tembloroso en el centro. Retirar del horno y dejar enfriar antes de desmoldar. Dejar reposar de un día para el otro.

9 comentarios:

Enric dijo...

La Dolors feia temps que volia crear-se un blog per penjar-hi les receptes, però amb la nena mai te temps. Sembla que ara ha trobat un foradet per anar fent.

Per cert, soc l'Enric, el seu marit i donc fe de que el pastis de xocolata fos de Nathalie està molt bó.

Glòria dijo...

Molt bé Dolors. Ara sí que podrem fer les teves super-receptes. Jo també us puc assegurar que fa uns pastissos per llepar-se'n els dits.
Endavant amb el blog!

laura dijo...

Això és fantàstic, Dolors. Ja saps que la cuina no és una de les meves virtuts, però aquest blog potser m'animarà a fer alguna coseta.
Ara be, espero continuar gaudint a la feina de les teves truites i els teus pastissos !

Dolors dijo...

Glòria i Laura
Moltíssimes gràcies pels vostres ànims i elogis. Per no perdre el costum, de tant en tant continuaré fent pastissets per esmorçar. Ara tinc l'excusa que haig de fer fotos per penjar al blog!

Dolors dijo...

Gràcies a l'Enric he tingut una estoneta per crear aquest blog (ja que mentre jo el feia ell s'ocupava del sopar, del dinar de la nena...) Ara intentaré trobar foradets per anar-ho omplint de mica en mica. Espero que us serveixi alguna de les receptes i us animeu a fer-les.

Dídac dijo...

Hola! Puc assegurar que el pastís ha tingut molt èxit a al-pi. Aquest matí he arribat tard i els meus companys només me n'han deixat les engrunes. Sort que almenys he pogut veure la foto en aquest blog!

Dolors dijo...

Didac
Moltes gràcies pels teus comentaris. Pel proper pastisset ja avisaré a l'Enric per a que reservi, com a mínim, un trosset per a cada company.

Ana dijo...

¡Hola, guapísima!

Como sabes, tampoco yo soy demasiado aficionada a la cocina, pero... Si nos das la receta de ese Tiramisú que me vuelve loca y que tan bien te sale (el tuyo es el mejor que he comido nunca y, créeme, tengo experiencia en Tiramisús), tal vez me anime a probar a acerarme a los fogones.

;-)

Enhorabuena por este espacio tan rico y dulce.

Un abrazo muy fuerte para los tres,

Ana

PD: Después de ver las fotos, de repente tengo ganas de comer algo muy chocolateado y calórico. ¿Por qué será?

Dolors dijo...

Muchas gracias por tus comentarios. Aunque sabes que puedes venir a casa a comer el tiramisú cuando tú quieras, me comprometo a colgar la receta en breve. Lo de la foto será más adelante porque no tengo ninguna hecha y ahora con las cocas de San Juan no tengo prevista hacer ninguno.